Dansk

   

Vejen til at ændre verden

 

Forfatteren af dette værk er Javier Marzal (født 1960, pensioneret forretningsmand, freethinker, forfatter og socialaktivist), der har grundlagt International Association to Change the World til at ændre verden efter sine egne ideer.

www.javiermarzal.com

www.iachangetheworld.org

 

"Vejen til at ændre verden" er en kombination af værker udført i fire år, hvor det dekadente styringssystem, der regulerer verden, det fremvoksende system, der allerede er parat til at erstatte det, behandles, og hvordan man overgår fra et system den anden.

 

Arbejdet består af:

- En bog i to dele (2014 og 2016, spansk og engelsk)

- Et essay (2017, spansk, engelsk og deutsch)

- To slide-videoer (2017)

- To Live videoer (2017, spansk, YouTube undertekster kan aktiveres på alle sprog)

- Dette websted (tekster og grafik, 2016-2017)

 

1. Del 1 af bogen "Vejen til at ændre verden" (Industrisystemets tilbagegang): På 32 sider beskrives den aktuelle situation.

2. DEL 2 I BOGEN "Vejen til at ændre verden": Den sociale sektor er beskrevet på 40 sider: dens historie og nutidssituation, hvor man lægger vægt på de titusinder af organisationer, der arbejder for den sociale forandring på dens potentielle styrke til at ændre verden, erstatte den offentlige sektor og styre disse internationale organer og skabe et socialt markedsdemokrati. De gode ting og dårlige ting i det nuværende system beskrives også.

3. ESSAY: I 2017 udfyldes anden del af bogen "Vejen til at ændre verden" med essayet "70 års social revolution".

4. Præsentation "70 års social revolution". (PDF)

5. Præsentation "Alternativ til den Nye Verdensorden (Mafia)". (PDF)

6. Video i spansk "70 års social revolution".

7. Video på spansk "Alternativ til den Nye Verdensorden (Mafia)".

 

Systemet er blevet det største problem. Systemet er farligt for folket og farligt for sig selv, fordi det er selvdestruktivt. Det er umuligt at gøre det bedre, så der er brug for en væsentlig ændring, og de, der skal gøre det, er iværksættere og innovatører i den sociale sektor ved hjælp af tilstrækkelige mennesker til at skabe et nyt system, fordi vi skal ændre verden.