Suomalainen

   

Tapa muuttaa maailmaa

 

Tämän työn tekijä on Javier Marzal (syntynyt vuonna 1960, eläkkeellä oleva liikemies, vapaa ajattelija, kirjailija ja sosiaalinen aktivisti), joka on perustanut International Association to Change the World (Kansainvälinen järjestö maailmanmuutokselle): n muuttamaan maailmaa omien ideoidensa mukaisesti.

www.javiermarzal.com

www.iachangetheworld.org

 

"Tapa muuttaa maailmaa" on joukko työn neljä vuotta, jossa käsitellään dekadentti hallinto järjestelmä, joka hallitsee maailmaa, uusi Järjestelmän hallituksen, joka on valmis korvaamaan sen ja miten siirtyminen järjestelmästä Muut.

Työ koostuu seuraavista:

- Kirja kahdessa osassa (2014 ja 2016, espanja ja englanti)

- Essee (2017, espanja, englanti ja deutsch)

- Kaksi diaesitystä (2017)

- Kaksi live-videota (2017, espanja, YouTube-tekstitys voidaan aktivoida kaikilla kielillä)

- Tämä sivusto (tekstit ja grafiikat, 2016-2017)

 

1. KIRJAN OSA 1 "Tapa muuttaa maailmaa" (Teollisuustilanteen heikkeneminen): 32 sivua kuvataan nykyinen tilanne. (PDF)

2. KIRJAN OSA 2 "Tapa muuttaa maailmaa" (Uudistuva järjestelmä): Sosiaalinen sektori on kuvattu 40 sivua: sen historia ja sen nykytilanne, jossa korostetaan kymmeniä tuhansia yhteiskunnallista muutosta tekeviä organisaatioita , sen mahdollisesta vahvuudesta muuttaa maailmaa, korvata julkinen sektori ja hallinnoida näitä kansainvälisiä elimiä ja luoda sosiaalisen markkinoiden demokratia. Selostetaan myös nykyisen järjestelmän hyviä asioita ja huonoja asioita. (PDF)

3. ESSEE: Vuonna 2017 kirjan "Tapa muuttaa maailmaa" -kirjan toista osaa täydennetään esseen "70 vuotta yhteiskunnallista vallankumousta". (PDF)

4. Esittely "70 vuotta yhteiskunnallista vallankumousta". (PDF)

5. Esittely "Uusi maailmanjärjestys (salaliittoteoria) alternatiiv". (PDF)

6. Video espanjaksi "70 vuotta yhteiskunnallista vallankumousta".

7. Espanjankielinen video " Uusi maailmanjärjestys (salaliittoteoria) alternatiiv".

 

Järjestelmästä on tullut suurin ongelma. Järjestelmä on ihmisille vaarallinen ja vaarallinen itsestään, koska se on itsetuhoavaa, joten se vaatii merkittävää muutosta ja niiden, jotka sen täytyy tehdä, ovat yrittäjiä ja yrittäjiä sosiaalialalla, tuella tarpeeksi ihmisiä luomaan uuden järjestelmän, koska Meidän on muutettava maailmaa.