Magyar

   

A világ megváltoztatásának módja

 

E mű szerzője Javier Marzal (született 1960-ban, nyugalmazott üzletember, freethinker, író és társadalmi aktivista), akik alapították a International Association to Change the World (Nemzetközi Egyesület a világ megváltoztatására) -t, hogy megváltoztassák a világot, saját ötleteiket követve.

www.javiermarzal.com

www.iachangetheworld.org

 

"A világ megváltoztatásának módja" a kombináció a négy évben végzett munka. A jelenlegi kormány dekadens rendszer és a kialakulóban lévő rendszer, ami már kész arra, hogy cserélje ki, és hogyan, hogy az átmenet egyik rendszerből a másik foglalkozik.

 

A munka a következőkből áll:

- Két részből álló könyv (2014 és 2016, spanyol és angol)

- Egy esszé (2017, spanyol, angol és deutsch)

- Két dia videók (2017)

- Két élő videó (2017, spanyol, YouTube feliratok aktiválhatók minden nyelven)

- Ez a weboldal (szövegek és grafikák, 2016-2017)

 

1. A KÖNYV 1. RÉSZE "A világ megváltoztatásának módja" (dekadens rendszer ): 32 oldalról ismerteti a jelenlegi helyzetet.

2. A KÖNYV RÉSZE "A világ megváltoztatásának módja" (feltörekvő rendszer): Negyven oldal leírja a szociális szektorban: története és jelenlegi helyzete, hangsúlyozva a társadalmi változásokért dolgozó több tízezer szervezetet valamint a nemzetközi testületek tanácsadó jellegű szervezetek tízezrekén, annak potenciális erejéről, hogy megváltoztassák a világot, helyettesítsék az állami szektort és kezelhessék ezeket a nemzetközi testületeket. A jelenlegi rendszer jó dolgai és rossz dolgai is le vannak írva.

3. ESSZÉ: 2017-ben a "A világ megváltoztatásának módja" című könyv második része kiegészül a "70 éves társadalmi forradalom" című esszéjével.

4. A "70 éves társadalmi forradalom" bemutatása. (PDF)

5. Bemutatás: "Alternatívája az Új Világrendnek Gengszter)". (PDF)

6. Videó spanyolul: "70 éves társadalmi forradalom".

7. Videó spanyolul: "Alternatívája az Új Világrendnek Gengszter)".

 

A rendszer a legnagyobb probléma. A rendszer veszélyes az emberekre és önmagára veszélyes, mert önpusztító. Nem lehet jobb, ezért lényeges változtatásra van szükség, és azoknak, akiknek meg kell csinálniuk, a vállalkozói és újítói a szociális szektorban, elegendő ember segítségével, új rendszer létrehozásával, mert meg kell változtatnunk a világ.