Românesc

   

Calea de a schimba lumea

 

Autorul acestei lucrări este Javier Marzal (născut în 1960, om de afaceri retras, gânditor liber, scriitor și activistă social), care a fondat International Association to Change the World (Asociația Internațională pentru Schimbarea Lumii) pentru a schimba lumea, urmând ideile sale proprii.

www.javiermarzal.com

www.iachangetheworld.org

 

" Calea de a schimba lumea" este o combinație de lucrări realizate în patru ani, în care se abordează sistemul decadent de guvernare care guvernează lumea, noul sistemul deja pregătit să îl înlocuiască și cum se face trecerea de la un sistem celuilalt.

 

Lucrarea constă în:

- O carte în două părți (2014 și 2016, spaniolă și engleză)

- Un eseu (2017, spaniolă, engleză și deutsch)

- Două imagini video (2017)

- Două videoclipuri live (2017, spaniolă, subtitrările YouTube pot fi activate în toate limbile)

- Acest site (texte și grafică, 2016-2017)

 

1. PARTEA 1 A CĂRȚII "Calea de a schimba lumea" (Declinul sistemului industrial): În 32 de pagini, este descrisă situația actuală.

2. PARTEA 2 A CARTEI "Calea de a schimba lumea" (Sistemul în curs de dezvoltare): Sectorul social este descris în 40 de pagini: istoria sa și situația sa actuală, subliniind zeci de mii de organizații care lucrează pentru schimbarea socială , despre puterea sa potențială de a schimba lumea, de a înlocui sectorul public și de a gestiona aceste organisme internaționale, creând o democrație a pieței sociale. Lucrurile bune și lucrurile rele ale sistemului actual sunt, de asemenea, descrise.

3. ESEU: În 2017, a doua parte a cărții "Calea de a schimba lumea" este completat cu eseul "70 de ani de revoluție socială".

4. Prezentarea "70 de ani de revoluție socială". (PDF)

5. Prezentarea "Alternativă la Noua Ordine Mondială (conspirație)". (PDF)

6. Video în limba spaniolă "70 de ani de revoluție socială".

7. Video în limba spaniolă "Alternativă la Noua Ordine Mondială (conspiraţie)".

 

Sistemul a devenit cea mai mare problemă. Sistemul este periculos pentru oameni și este periculos pentru sine, deoarece este autodistructiv, deci este nevoie de o schimbare semnificativă, iar cei care trebuie să facă acest lucru sunt antreprenori și antreprenori în sectorul social, sprijinit de destui oameni pentru a crea un nou sistem, deoarece Trebuie să schimbăm lumea.