Svenska

   

Vägen att förändra världen

 

Författaren till detta arbete är Javier Marzal (född 1960, pensionär, fri tänkare, författare och socialaktivist) som grundat International Association to Change the World (Internationella föreningen för att förändra världen) för att förändra världen efter sina egna idéer.

www.javiermarzal.com

www.iachangetheworld.org

 

"sättet att förändra världen " är en serie arbete som gjorts på fyra år, som behandlar den dekadenta styrsystem som dominerar världen, det nya systemet som redan är berett att ersätta det och sättet att övergå från det nuvarande systemet till det nya systemet.

Arbetet består av:

- En bok i två delar (2014 och 2016, spanska och engelska)

- En uppsats (2017, spanska, engelska och deutsch)

- Två bildspel (2017)

- Två levande videor (2017, spanska, YouTube-undertexter kan aktiveras på alla språk)

- Denna webbplats (texter och grafik, 2016-2017)

 

1. Del 1 i boken "Vägen att förändra världen" (Industrisystemets nedgång): På 32 sidor beskrivs den nuvarande situationen.

2. Del 2 i boken "Vägen att förändra världen": Den sociala sektorn beskrivs på 40 sidor: dess historia och dess nuvarande situation, med betoning på tiotusentals organisationer som arbetar för den sociala förändringen , på dess potentiella styrka för att förändra världen, ersätta den offentliga sektorn och hantera dessa internationella organ, skapa en social marknadsdemokrati. De goda och dåliga sakerna i det nuvarande systemet beskrivs också.

3. Skriftlig uppsats: I 2017 slutfördes den andra delen av boken "Vägen att förändra världen" med skriftlig uppsats "70 års social revolution".

4. Presentation "70 års social revolution". (PDF)

5. Presentation "Alternativ till den nya världsordningen (konspirationsteorier)". (PDF)

6. Video i spanska “70 års social revolution".

7. Video på spanska "Alternativ till den nya världsordningen (konspirationsteorier)".

 

Systemet har blivit det största problemet. Systemet är farligt för människor och är farligt för sig själv, eftersom det är självförstörande, så det kräver en betydande förändring och de som måste göra det är entreprenörer och entreprenörer i den sociala sektorn, med hjälp av tillräckligt med människor för att skapa ett nytt system, eftersom Vi måste förändra världen.